2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıt,kayıt yenileme süresi Üniversitemiz Senatosu’nun 21.02.2017 tarih ve 291/1 sayılı Kararı ile 03 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ders kayıt, kayıt yenileme ve harç işlemlerini tamamlayamayan öğrenciler;

20 Şubat - 03 Mart 2017 tarihleri arasında kayıtlı olduğu Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokuluna mazeretini beyan eden bir dilekçe ile başvurmaları gerekir.

• Başvuru dilekçeleri birimin yönetim kurulu kararıyla kabul edilen öğrenciler, ders kaydını ve kayıt yenileme işlemlerini anılan tarihler arasında tamamlamaları zorunludur.

• BAHAR Yarıyılı Öğrenci Katkı Payı / Öğrenim Ücreti yatırması gereken öğrenciler; http://obs.mehmetakif.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden kendisayfalarına girerek ekranda "Harç Bilgileri" menüsünden ödemesi gereken Katkı Payı / Öğrenim Ücretini öğrenebilir. Okul numarasıyla Halkbank Şubelerine 03 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar yatırdıktan sonra ders kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilir.

• Kaydını yenilemeyen öğrenciler; sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamaz,

• Her ne sebeple olursa olsun kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

• Ders kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinden öğrenci kendisi sorumludur.